Majoitus

Levin alue on täynnä erilaisia toinen toistaan upeampi majoitusmahdollisuuksia. Seuraavassa hieman yleistä listaa siitä mistä kaikesta voit juuri sinulle tai ryhmällesi majoituksen valita.

Hotellit

Hotellissa majoittuminen on varmasti monelle se ensimmäinen ja jopa ainoa mieleentuleva vaihtoehto matkaa ja sen majoitusta suunnitellessa. Hotelli on ainakin helppo, selkeä ja siinä saa ympärilleen täydet palvelut.

Hotellimajoitukseen Levillä sekä sen lähialueilla on paljon tarjontaa. Kannattaa ehdottomasti miettiä ja tutkia sijainti sekä tietenkin hinta etukäteen.

Huvilat

Huviloita on jos nyt ei loputtomasti niin hyvin lähelle. Niitä on alueella erittäin paljon ja jatkuvasti rakennetaan lisää.

Huviloita on hinnan, koon ja varustelun osalta aivan laidasta laitaan. Isoimpiin huviloihin mahtuu peräti 50 henkeä, kun taas pienemmät vetää sitten vain 5 hengen perheen verran väkeä.

Huviloiden valikoima on kuitenkin niin valtava, että siitä löytyy taatusti jokaiselle seurueelle sekä budjetille se sopiva vaihtoehto.

Maatilamatkailu

Maatilamatkailu nostaa suosiotaan kovaa vauhtia. Moni haluaa nykyään kokea lomallaan jotain erilaista ja täysin normaalista arjesta sekä ehkä luksuksestakin poikkeavaa.

Maatilamatkailu on tähän upea matkailun ja majoittumisen muoto. Levin lähialueilla on erittäin paljon maatiloja, jotka majoittaa uupuneita matkaajia. Mikä sen mukavampaa kuin viettää loma tai osa siitä maaseudun maisemissa ja tunnelmassa.

Matkailumajat

Matkailumajat on erittäin hyvä ja verrattain edullinen vaihtoehto majoittua kesken matkan. Levin alueella ja sen lähistöllä on valtava määrä erilaisia ja hintaisia matkailumajoja.

Matkailumajat on yksi edullisimpia sekä helpompia majoittumisen muotoja.

Telttailu

Matkailumajasta yksi pykälä askeettisemmaksi sekä edullisemmaksi mentäessä hyvä vaihtoehto on telttailu. Telttailijoille majoituspaikat ei Levin alueelta kesken lopu. Luonoa ja metsää riittää lähes loputtomasti ja telttapaikkoja sen myötä.

Telttailuun on myös leirintäalueita niille, jotka haluaa pientä luksusta siihen teltan ympärille.

Laavut

Teltasta vielä edukkaampi sekä luonnonläheisempi vaihtoehto on laavu. Laavulla majoittuminen sekä ruoan valmistaminen on asia, joka jokaisen matkaajan ja Lapissa kävijän tulisi joskus kokea.

Ero siihen hotellin pehmeään sänkyyn sekä helppouteen on valtava, mutta valtava on myös ero hinnassa. Mikään ei maistu paremmalta kuin pienellä vaivalla aamulla auringon noustessa laavun nuotiopaikalla valmistettu aamiainen sekä nokipannukahvi.